Monday, June 6, 2011

-wedding car deco-

hehe...rasa cam x caye je aku buat benda ni kan...hahaha...tapi caye x caye ini lah hasilnye....





























































decoration keta ni rentetan daripada gubahan hantaran (lihat post yg lepas)...orang yang sama punya la...pakej lengkap aku bagi kat dia..hahaha...dengan keta2 sekali...hope tuan punya berpuas hati dengan hasil yang tercipta...cute betul keta dia (perasan sendiri)...kepada sesiapa yang nak jugak cam ni boleh la tinggal kan mesej kat komen k..

nota
1. plat keta sengaja ditayangkan kerana tuan punya yang suruh...
2. serius wei sapa2 nk tempah, aku sudi menerimanya dengan perasaan yang teruja gila...aku mmg excited kalau buat benda2 gini..
3. ermmm...sedikit terkilan kerana masih ada yang berpikir seperti katak dibawah tin kosong...rasa cam nk je aku ketuk2 tin tu...hellooo...sekarang bukan kaum cina atau india je hias keta...semua orang pun boleh ape...apa pendapat korang?...
4. x kisah la apa2 pun kan..yang penting aku suka...:)

6 comments:

Sepi Tanpa Kamu said...

aku kawen nanti hg bleh tak wat lagi havoc dr ni?? aku nak nek maharaninye kereta je. buat sampai nmpk cam kereta berhias..

zieyanajabil said...

nak jugak....tp hias kat kete kebal syer la-purple-

nazrie said...

stk: boleh je..keta apa2 pun boleh...
zj: ermmmmm...boleh kut kat keta kebal tu..tp klu kat FL lgi cute kot jdinye...:P

UnguViolet said...

nak tempah jugak la...tapi hias kat keta lembu yer...hehe

cikyuyu said...

WAH.. best ngak!!

R.LIA said...

menarik..:)..I LIKE gituuuu